miercuri, 15 ianuarie 2014

Combaterea sobolanilor cu ultrasunete!

Sobolanii sunt foarte adaptabili la aproape orice conditie de mediu, fiind locuitorii nevazuti ai tuturor asezarilor omenesti. Acolo unde apare omul, va aparea in scurt timp si sobolanul (gata sa se hraneasca cu gunoaiele pe care oamenii le arunca). 

Sobolanii pot patrunde oriunde mai ales pentru ca dintii lor sunt foarte puternici si pot roade chiar si materialele dure. In general, sunt recomandate aceleasi masuri de combatere ca si la soarecele de casa.

Trebuie, fireste, luat in considerare faptul ca sobolanii sunt mult mai inteligenti si mai capabili de a invata din experienta decat soarecii de casa, de aceea ei invata rapid cum sa evite obiectele folosite in combaterea lor. Astfel dupa scurt timp, ei stiu cum sa evite capcanele mecanice

Din cauza aceasta, combaterea sobolanilor ar trebui efectuata cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete. Acest lucru este ingrijorator indeosebi datorita faptului ca sobolanii sunt purtatorii unor boli extrem de periculoase.

Pentru o combatere sigura a sobolanilor ultrasuneteaparate va recomanda aparatul Pestmaster AG360. Acest aparat emite ultrasunetre pe o suprafata de 370 mp intr-un unghi de 360 de grade. Ultrasunetele emise de aparat nu afecteaza omul sau animalele de companie insa sobolanii vor resimti ultrasunetele ca un scartait foarte deranjant astfel acestia simtindu-se nevoiti sa se indeparteze din aria de acoperire a aparatului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu